Beleggen met Bux Zero

Je wil ook meer met je geld doen en zou graag op een simpele en voordelige manier willen beleggen. Hier komt Bux Zero om de hoek kijken! Een app die geschikt is voor zowel beginnende als ervaren beleggers. Met Bux Zero kun je eenvoudig en commissievrij beleggen in – wellicht groene – bedrijven die jij leuk en interessant vindt.

Commissies zorgen er – vooral op de lange termijn – voor dat je behoorlijk moet inleveren op je winst. Vooral als je met kleinere bedragen wil beleggen dan wegen de opbrengsten vaak niet op tegen de kosten. Met BUX Zero beleg je zonder deze commissies en een hoge inleg is niet nodig.

Je kunt in een oogwenk een account aanmaken en de bedrijven kiezen waar je graag aandelen van zou willen kopen. Via de Bux Zero app kun je eenvoudig orders plaatsen en je beleggingen volgen. 

[lasso ref=”bux-zero” id=”1856″ link_id=”222″]

Zero Order

Met het ordertype ‘Zero Order’ van Bux Zero is commissievrij beleggen voor iedereen toegankelijk, voor alle aandelen en ETF’s. Een Exchange Traded Fund (ETF) is een passief beheerd beleggingsfonds dat op de beurs verhandeld wordt. De ETF volgt zo nauwkeurig mogelijk een onderliggende beursindex.

Voor Amerikaanse aandelen zijn trouwens alle ordertypen commissievrij.

Je kunt met BUX Zero op drie manieren een aandeel of ETF kopen, namelijk door middel van een:

  • Marktorder: je order wordt direct uitgevoerd, tegen de prijs van dat moment.
  • Limietorder: je order wordt uitgevoerd tegen een door jou bepaalde prijs.
  • Zero Order: je order wordt aan het eind van de handelsdag uitgevoerd door Bux Zero.    

Met de Zero Order kan iedereen dus commissievrij beleggen, maar er wordt een commissie van €1 voor Markt- en Limietorders op Europese aandelen en ETF’s gerekend. 

Veiligheid Bux Zero

Misschien vraag je je af of beleggen via Bux Zero wel helemaal veilig is. Het antwoord daarop is ja, je geld staat altijd veilig. Bij BUX beleg je via een depositogarantiestelsel en ben je dus beschermd. Je hebt immers een rekening bij ABN Amro en daar is je geld tot €100.000 gegarandeerd. 

Voor- en nadelen BUX Zero

 We beginnen met de voordelen:

  • Je betaalt alleen de kosten voor het aandeel zelf en geen commissies; perfect voor de beginner.
  • Je kunt direct geld overboeken uit je account naar je BUX-rekening door middel van een Tikkie. 
  • Bij een nieuw account krijg je een gratis aandeel. Het aandeel kan zomaar een maximale waarde van maar liefst €200 hebben!

Nadelen van BUX Zero vinden wij: 

  • Er kan alleen gehandeld worden in een selectie van aandelen van de Europese en Amerikaanse beurzen. Er zitten wel grote namen bij als Tesla en Apple.
  • Er zitten bijna geen tools in de app om uitgebreide analyses te maken.

De BUX Zero-app

Bij BUX beheer je je beleggingen alleen maar vanuit een mobiele app. Deze app is gebruiksvriendelijk, je maakt gewoon geld over naar jouw eigen bankrekening en vervolgens kun je al een aandeel kopen.

De aanmelding, het scannen van je ID en het verifiëren van je gegevens gaat ook allemaal via de app. Je hebt je eigen portfolio in de app en je kunt je aandelen in je favorieten zetten. Je kunt aandelen zoeken in categorieën als Finance, Energy etcetera. In je inbox zie je notificaties. 

Conclusie 

Let er wel op dat je niet elk aandeel kunt kiezen en dat je alleen via ‘Zero Order’ commissievrij belegd. Je kunt je geld niet door BUX laten beleggen en ze geven je geen advies. Wil je begeleiding, dan ben je bij BUX helaas niet aan het juiste adres.

Maar als je het graag simpel wil houden en zelf via een app op je mobiel met beleggen wil beginnen of je portfolio wil uitbreiden, dan is BUX Zero dé rekening voor jou.

[lasso ref=”bux-zero” id=”1856″ link_id=”201″]
You May Also Like