Knab Particulier

Knab is een erg interessante bank, zowel voor particulieren als voor zzp’ers. Met lage tarieven en een goede service heeft Knab inmiddels een flink marktaandeel weten veroveren. Meer weten over Knab? Ik vertel je er alles over!

Knab bankieren

Bankieren gaat bij Knab volledig digitaal. Wel zo modern! Waar je bij de traditionele banken zoals ABN of Rabobank nog langs een kantoor moet om een rekening te openen is dat bij Knab supersnel online geregeld.

Knab Overstapservice

Wil je overstappen naar Knab, dan hebben ze de Overstapservice. Bovendien krijg je nu €50 op je nieuwe Knab rekening als je overstapt naar Knab!

Knab rekening openen

Een rekening open je via de Knab app. Met de app scan je jouw identiteitsbewijs, dus een paspoort of ID-kaart. Vervolgens

Knab app

Omdat Knab volledig online werkt kan je alles regelen via de app op je smartphone.

Knab deposito

Knab is een nieuwe bank, maar wel onderdeel van Aegon. Dat zorgt al voor wat stabiliteit. Daarnaast zijn al je tegoeden tot € 100.000 bij Knab gedekt onder het depositogarantiestelsel. Hiermee is Knab gelijk aan alle andere Nederlandse banken en komt vanuit de overheid. Voor meer informatie over het depositogarantiestelsel kijk je op de website van De Nederlandse Bank.

Knab basis

Als particulier start je bij Knab altijd met Knab Plus. Dit pakket kost je het eerste jaar € 2,50 per maand en vanaf het tweede jaar € 5 per maand. Heb je het wel gezien bij Knab? Dan kan je terug naar Knab Basis. Dit pakket is in feite gewoon een spaarrekening. Het enige verschil is dat je wel je pinpas en rekeningnummer behoudt, al kan je daar niets mee doen. Daarnaast geldt er een maximum spaarbedrag van € 50.000.

Met je pinpas kan je niet pinnen, die wordt alleen gebruikt om betalingen te bevestigen met de reader. Het rekeningnummer is er alleen als tussenrekening, dus om geld van en naar je spaarrekening over te boeken.

Knab inloggen internetbankieren

Inloggen kan hier voor zowel privé als zakelijke klanten.