Je auto online verkopen

Een auto zelf verkopen kan een heel gedoe zijn. Je moet advertenties plaatsen, foto’s maken, potentiële kopers vinden, testritten plannen en onderhandelen over de prijs. Zou het niet geweldig zijn als er een makkelijkere manier was? Dankzij het internet is die er! Je kunt nu online biedingen op je auto ontvangen van geïnteresseerde kopers. Zo hoef je zelf niet meer op zoek naar kopers en kun je een eerlijke prijs voor je auto krijgen.

Snel geregeld

Het ontvangen van een online bod op je auto is een snelle en gemakkelijke manier om een prima bod op je voertuig te krijgen. Je voert gewoon wat basisinformatie over de auto in, zoals het merk, model, jaar, kilometerstand en conditie. Dat is alles.

Zodra je de auto hebt aangemeld kunnen erkende autobedrijven bieden op de auto. Binnen 24 uur heb je vaak al de eerste biedingen binnen! Het aanmelden van je auto is bij de meeste aanbieders gratis.

Vergelijk dat eens met het plaatsen van een advertentie op Marktplaats. Dat kost niet alleen geld, er gaat ook veel tijd zitten in het maken van de perfecte foto, het schrijven van een tekst en het contact met potentiële kopers die allemaal voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Ook een bezichtiging kan al snel veel tijd opslokken.

Niet eindeloos onderhandelen

Zodra je een bod hebt ontvangen ben je niet verplicht dit te aanvaarden. Als je echter besluit je auto online te verkopen kun je er zeker van zijn dat er later niet over de prijs wordt onderhandeld. De koper heeft je namelijk al een bod gedaan dat hij bereid is te betalen. Dus als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke verkoop is het online verkopen van je auto de manier.

Verkoop je je auto via osw.nl? Dan wordt deze ook nog eens bij je thuis opgehaald en krijg je direct een vrijwaring in handen. Dat scheelt je weer een ritje met het OV of de taxi. Zo zie je maar, dat internet heeft echt veel voordelen!

You May Also Like