Boekhouden met Twinfield

Twinfield had eerder al prima online boekhoudpakketten ontwikkeld voor de grotere organisaties. Recentelijk hebben ze ook een platform voor zzp’ers en startende ondernemers op de markt gebracht, genaamd ‘Twinfield Factureren’. Wat biedt Twinfield precies aan en voor wie is dit programma het meest geschikt? Wat zijn de voor- en nadelen? In dit artikel geven we je antwoord op al deze vragen.

Twinfield pakketten

Twinfield heeft in totaal drie pakketten ontwikkeld. De verschillende pakketten helpen ondernemers bij het factureren, het maken van betalingen en rapporteringen. Via de innovatieve app kun je op afstand je kilometer- en urenregistratie bijhouden. Het online programma wordt ondersteund door meerdere browsers zoals Firefox, Google Chrome, Safari en Opera. De kosten van het instapmodel, ‘Twinfield Factureren’ voor zzp’ers, liggen rond de €40 per maand. Je kunt met dit pakket uiteraard jouw standaard boekhouding voeren. Hierbij inbegrepen zit een meekijkfunctie voor de boekhouder.

Met Twinfield kun je administratieve taken, vooral als accountant of boekhouder, snel en efficiënt uitvoeren. Zo houd je meer tijd over om je klanten te adviseren. Lees meer over dit omvangrijke boekhoudpakket hieronder. 

Voor wie is Twinfield geschikt?

Twinfield helpt fiscalisten, accountants, boekhoud professionals en diverse andere bedrijven efficiënter te werken en betere resultaten te behalen. Ze helpen organisaties bij het groeien en managen van hun activiteiten en klanten.

Het programma is primair ontwikkeld voor accountants, maar door de geavanceerde functies is Twinfield Boekhouden ook zeer geschikt voor bedrijven in allerlei andere sectoren:

Gezondheidszorg

Twinfield biedt in deze sector klinische technologie en oplossingen die zorgen voor goede resultaten:

 • De hulpbron ‘UpToDate’ is een wetenschappelijke, door een arts onderbouwde, geautoriseerde bron
 • Lexicomp, een oplossing voor apothekers
 • Medi-Spa geneesmiddelen gegevens
 • Klinische screeningsmodules
 • EnablonSoftware voor operationeel risicomanagement
Financiele sector

De Twinfield oplossingen voor financiële afdelingen en instellingen helpen jou netjes aan je verplichtingen te voldoen, denk dan bijvoorbeeld aan de eisen die externe toezichthouders stellen. Twinfield is gespecialiseerd in het samenbrengen en optimaliseren van processen, om zo een goede real-time weergave van jouw financiële positie te kunnen laten zien. Twinfield stelt organisaties dus in staat steeds veranderende, wettelijke verplichtingen na te leven en betere zakelijke resultaten te boeken met de volgende oplossingen:

 • CCH TagetikUniforme software voor prestatiebeheer
 • OneSumX for Finance, Risk and Regulatory Reporting
 • TeamMateInterne, de oplossing voor auditbeheer en -analyse
 • EnablonSoftware voor operationeel risicomanagement
Juridische sector

Twinfield helpt juridische professionals op advocatenkantoren, juridische advieskantoren en -afdelingen met hun data-gedreven besluitvorming tools. 

Ze brengen in hun programma juridisch en regelgeving onderzoek samen om meerwaarde voor deze organisaties te creëren en te zorgen voor een meer transparante samenleving.

De voordelen van Twinfield boekhoudpakketten

Er zijn veel redenen om te kiezen voor één van de Twinfield boekhoudpakketten:

 • Compleet boekhoudpakket met uitgebreide functies 
 • Gratis helpdesk met persoonlijke benadering
 • Ontwikkeld door financiële experts
 • Driemaandelijks gecertificeerd door EDP-auditors
 • Vele bank- en webshop koppelingen

De nadelen van Twinfield boekhoudpakketten

Zoals alle boekhoudpakketten, heeft ook Twinfield enkele nadelen:

 • Soms trage verbindingen met de browsers van Firefox of Google Chrome
 • Prijs van pakketten is aan de hoge kant

Conclusie

De Twinfield boekhoudpakketten zijn het meest geschikt voor de grotere bedrijven, omdat er enorm veel functies zijn voor de verschillende sectoren en omdat er de mogelijkheid is om de boekhouding te koppelen aan veel branche-specifieke softwarepakketten. Voor een zzp’er of beginnende ondernemer is de prijs van het instapmodel waarschijnlijk toch aan de hoge kant.

You May Also Like