Het modulaire boekhoudprogramma Visma

Ondanks dat jij als zzp’er of ondernemer weet hoe belangrijk een goede boekhouding is, wil je natuurlijk zo weinig mogelijk tijd aan administratieve taken besteden. Een goede boekhouding is echter essentieel, omdat het jou meer inzicht geeft bij het nemen van de juiste bedrijfsbeslissingen.

Een complete boekhoudoplossing

Visma eAccounting is speciaal ontworpen voor de échte ondernemers die graag zo efficiënt mogelijk willen boekhouden. Het in 2015 geïntroduceerde Visma eAccounting biedt alle kleinere ondernemers met hun bijzondere cloud software een totaaloplossing voor het boekhouden, plus de daarbij behorende facturatie.

Het complete Visma online boekhoudpakket is geschikt voor verschillende soorten ondernemerstypen. Dus of jij nu een startende ondernemer, een zzp’er of een webshop eigenaar bent, iedereen kan met Visma heel snel en simpel online boekhouden.

Gratis website en samenwerking met boekhoudspecialisten

Visma biedt jou ook nog eens een gratis website of webshop aan bij het nemen van een abonnement. Met slechts een paar muisklikken heb jij dan jouw eigen website of webshop ingericht. De website is inclusief de hosting en zal direct aan jouw online Visma boekhoudsoftware gekoppeld worden. Ontzettend handig dus!

Om dit allemaal nog een stuk gemakkelijker te maken, kan jij via het Visma boekhoudprogramma samenwerken met jouw accountant, boekhouder of administratiekantoor.

Vriendelijke gebruikersinterface en uitgebreid support

Met het Visma eAccounting pakket ben jij als kleine ondernemer altijd verzekerd van een behoorlijk compleet en toereikend online boekhoudpakket in de cloud. In de cloud betekent dat je alles invoert en opslaat op een beveiligde server, en niet via de hardware van je computer. Het voordeel hiervan is dat gegevens niet verloren kunnen gaan en alles altijd veilig opgeslagen is. Het platform is toegankelijk ingericht waardoor jij je binnen een paar minuten al helemaal thuis voelt in de gebruikersinterface.

Daarnaast is Visma voorzien van een uiterst uitgebreid support-menu. Hierin kan jij terecht voor allerlei handleidingen, video’s en indien gewenst zelfs hele dagcursussen!

Visma maakt verder gebruik van mobiele apps. Hiermee gaat het inboeken van bijvoorbeeld facturen of bonnetjes nóg sneller. Met de mobiele app upload jij jouw bonnetje binnen enkele seconden naar het digitale archief van Visma.

Eenvoudige software koppeling voor nog meer gemak

Een ander uniek pluspunt is dat het Visma eAccounting pakket heel gemakkelijk aan additionele programma’s gekoppeld kan worden. We zullen er hieronder een paar behandelen.

Zenvoices

Door middel van Zenvoices kan jij jouw facturen op vlotte wijze in Visma verwerken. Het is een overzichtelijk voorportaal met allerlei uitzonderlijke functionaliteiten voor geautomatiseerde factuurverwerking. Je uploadt deze facturen via de mobiele app of e-mailt ze. Je ontvangt daarna direct een boekingsvoorstel en zodra jij jouw goedkeuring hiervoor gegeven hebt, wordt deze meteen in Visma verwerkt. Ook kan je jouw facturen via Zenvoices digitaal autoriseren.

Smartbooqing

Smartbooqing is dé partner van Visma eAccounting, die ervoor zorgt dat er zonder problemen zowel de ‘echte’ papierstroom als de digitale ePDF en UBL stromen met een hoge snelheid en consistentie worden verwerkt.

TriFact365

Voor vliegensvlug en goedkoper boekhouden in Visma levert TriFact365 een ultramoderne cloudoplossing voor het digitaal verwerken van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. TriFact365 werkt door middel van e-mail, een webapplicatie en mobiele app. De unieke realtime webapplicatie werkt compleet automatisch met algoritmen en presenteert vervolgens al binnen enkele seconden een boekingsvoorstel.

TimeChimp

TimeChimp regelt een eenvoudige urenregistratie en biedt inzicht in al jouw projecten. Dankzij de koppeling met Visma exporteer je heel simpel al je uren, uitgaven en ritten naar jouw boekhouding in Visma eAccounting, zodat je deze daarna via Visma kunt factureren. Eveneens is het mogelijk om jouw debiteuren vanuit Visma in TimeChimp te importeren. TimeChimp biedt in combinatie met Visma eAccounting de perfecte bedrijfsadministratie combinatie.

Conclusie

Visma eAccounting is een bijzonder modern en online boekhoudprogramma dat gemakkelijk aan andere boekhoudsoftware gekoppeld kan worden. Het biedt een duidelijke en intuïtieve gebruikersinterface, het groeit moeiteloos met je bedrijf mee en is ook nog eens moeiteloos aan jouw bank, webshop en kassasoftware te koppelen. Verder bieden ze ook nog een snelle, gratis deskundige helpdesk. Dit alles voor minder dan een goede kop koffie per dag!

You May Also Like