N26 You prepaid card

Vorig jaar verving de N26 bank hun premium N26 Black card door de nieuwe N26 You prepaid card, dat op dit moment waarschijnlijk één van de populairste debit cards ter wereld is. De N26 You is een premium debetkaart die jou tegen een vast maandelijks bedrag van €9,90 allerlei extra’s verstrekt, die jij niet met enkel een N26 Standard basisrekening kunt verkrijgen.

Een contactloze premium Mastercard

De N26 You card is een contactloze Mastercard. Met een N26 You account kun jij via automatische incasso’s, SEPA overschrijvingen en via je mobiele wallet betalingen doen.

Het beschikt verder over een buitengewoon krachtige app, waarmee je snel en simpel kunt schakelen tussen online betalingen en bestedingslimieten, je pincode kunt resetten, met Apple Pay en Google Pay kunt betalen, real-time transactiemeldingen kunt ontvangen, gebruik kunt maken van een hulpprogramma voor geldbeheer dat al jouw uitgaven automatisch categoriseert, en nog veel meer. Dit allemaal via deze geavanceerde N26 app.

De voordelen van de premium N26 You account

Klanten kunnen bij hun N26 You Mastercard uit vijf kleuren kiezen: Aqua, Rhubarb (Rabarber), Sand, Ocean en Slate. Om zo de esthetiek en persoonlijkheid van jou als klant perfect te weerspiegelen.

Alle extra bonussen of uitbreidingen waar jij bij een N26 You kaart voor betaalt, zijn waarschijnlijk alleen de moeite waard als je ook veel reist. De N26 You prepaid card stelt reizigers namelijk in staat om zonder grenzen te bankieren, om hierbij zonder wisselkosten contant geld in het buitenland op te kunnen nemen of in vreemde valuta betalingen te doen.

En al jouw geld is bij de N26 bank door het Europese wettelijke deposito beschermingssysteem tot €100.000,- beschermd.

De ingebouwde reis- en medische verzekering

Eén van de meest waardevolle voordelen van de N26 You account is de standaard reisverzekering die je bij de kaart krijgt. Deze N26 verzekering wordt door de in Nederland gevestigde CLARK verzekeringsmaatschappij verstrekt.

De verzekeringsmaatschappij richt haar aanbod met name op frequente (wereld-)reizigers. Dit uitgebreide verzekeringspakket is behoorlijk solide te noemen, aangezien de verzekering aan een betaalpas wordt toegevoegd. Het dekt daarbij tevens tot een onbeperkt bedrag allerlei medische kosten!

Het is echter wel handig om te weten dat de reisverzekering die bij de N26 You wordt verstrekt, enkel geldig is voor reizen die niet langer dan 90 dagen duren. Daarnaast ben je alleen maar in het buitenland verzekerd als jij de vervoers- of vliegtickets naar de bestemming plus een retourticket en de accommodatie met de N26 You kaart betaalt!

Conclusie

De N26 You rekening is voor de meeste mensen één van de beste premium accounts die je kan krijgen, of je nou een digitale nomade bent of niet. Het is bijzonder gebruiksvriendelijk en biedt tal van relevante voordelen.

De N26 You card is zonder meer een geweldige deal voor alle mensen die vaak reizen en in vreemde valuta contant geld opnemen. Je kunt met de N26 You prepaid card immers zonder buitenlandse transactiekosten geld opnemen. Die €9,90 die jij aan maandelijkse kosten zou moeten betalen, zijn equivalent aan de kosten die jij met een gratis N26 account maakt als je €580 in een vreemde valuta opneemt. Deze N26 You prepaid card geeft jou zo meer vrijheid om zonder al te veel financiële beperkingen heerlijk onze aardbol te verkennen.

You May Also Like