Yuki: een ultramodern boekhoudprogramma

De meeste boekhoudprogramma’s voor ondernemers en zzp’ers kunnen behoorlijk saai overkomen en zijn al decennia lang hetzelfde. Yuki bracht daar met hun online boekhoudprogramma verandering in. Lees verder om alles te weten te komen over deze unieke software.

Boekhoudsoftware zonder te hoeven boekhouden

Yuki maakt boekhouden wel heel gemakkelijk: Het is bijzonder gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware waar absoluut iedereen mee uit de voeten kan. Yuki zorgt er zelfs voor dat jij (bijna) helemaal zelf geen boekhouding meer hoeft te voeren. Als kleine ondernemer boek je namelijk geen kosten meer in, maar alles gaat heel simpel uit van een bonnetje of factuur. 

De gebruiksvriendelijkheid van Yuki zit hem dan ook voornamelijk in het aanleveren van al je documenten. Het enige wat jij voor het online boekhouden met Yuki nodig hebt, is een scanner en een smartphone, plus een e-mailadres, Google Drive of Dropbox account. Hiermee kan jij dagelijks jouw administratie digitaal bij iedere boekhouder aanleveren die Yuki ondersteunt.

Innovatief en gebruiksvriendelijk

Dit laagdrempelige online boekhoudprogramma vormt dan ook een heel praktische schakel tussen jouw eigen bedrijf(je) en Yuki B2B boekhoudspecialisten.

Het bijzondere Yuki boekhoudprogramma werkt volledig digitaal, verwerkt heel veel zaken automatisch en is altijd up-to-date. Dus weg met de tijden waarin je iedere maand weer met een doos vol facturen en bonnetjes naar de boekhouder moet! Zo heb jij als ondernemer meer tijd om jezelf op de kern van jouw bedrijf te focussen.

De innovatieve Yuki tools, zoals de digitale documentscanner, zorgen voor een supersnelle verwerking. Je scant simpelweg jouw financiële stukken in of uploadt de digitale documenten, waarna de informatie wordt herkend en vliegensvlug in jouw boekhouding wordt opgenomen. Dankzij deze efficiënte werkwijze kan je, als je zou willen, op ieder gewenst moment bekijken hoe jouw bedrijf ervoor staat.

Al jouw gegevens veilig in de cloud en geheel up-to-date

Yuki is een heel modern boekhoudplatform in de cloud. Dat houdt in dat al jouw documenten online op een beveiligde server worden opgeslagen, in plaats van op de harde schijf in je computer. De voordelen hiervan zijn dat de data daar altijd veilig opgeborgen zijn, je boekhoudprogramma up-to-date blijft en dat jouw belangrijke documenten niet verloren kunnen gaan.

Je kan met Yuki een speciale app voor de smartphone gebruiken. Met jouw smartphone maak je dan een foto van het in te voeren bonnetje, die vervolgens per e-mail verzonden wordt. Je kan een bon of factuur uiteraard ook via een pc inscannen. Je zou deze bon dan zelf in kunnen boeken of dat gewoon lekker aan Yuki overlaten.

De mogelijkheid om facturen of bonnen in te scannen en deze automatisch in te boeken is zonder meer een groot voordeel van het Yuki platform ten opzichte van de meeste andere traditionele boekhoudpakketten.

Hoe werkt Yuki in het kort?

Stap 1

Jij levert het Yuki platform jouw financiële documenten aan. Dus je zou, zodra jij een factuur ontvangt of verstuurt, deze direct kunnen laten verwerken. Je hoeft daarvoor dus niet tot aan het einde van het kwartaal te wachten.

Stap 2

De online Yuki software analyseert en interpreteert alle door jou aangeleverde documenten en binnen een dag zal jouw administratie al verwerkt zijn. Mocht de automatische herkenning even niet lukken, dan wordt dit document aan een dossierverantwoordelijke toegewezen, die het daarna handmatig verwerkt en controleren zal.

Stap 3

Alle bedrijfsresultaten kunnen online via het financieel dashboard van Yuki verkregen worden. Jij kan via dit online portaal tevens heel simpel allerlei vragen stellen over jouw resultaten van de aangeleverde documenten.

Na het inlezen van al jouw gegevens, facturen, of onkosten, verzorgt jouw Yuki B2B boekhoudpartner altijd nog even de laatste check. Zo kan je er altijd zeker van zijn dat jouw boekhouding tip-top in orde en up-to-date is!

Conclusie

De belangrijkste pluspunten van de Yuki boekhoudsoftware zijn dat je theoretisch nooit meer zelf hoeft te boekhouden, er geen papierwerk meer zal zijn, en dat de complete administratie in één online boekhoudplatform bijgehouden kan worden. Zo houd jij veel meer tijd over om te ondernemen!

You May Also Like
Deck review 2

Deck review

Verzekeringen zijn voor een gezin vaak een grote maandelijkse last. Denk aan een zorgverzekering, reisverzekering, inboedelverzekering en autoverzekering.…