N26 prepaid cards

N26 is een online bank die perfect geschikt is voor alle millennials, frequente reizigers en digitale nomaden. Maar dezelfde bank is ook ideaal voor bijvoorbeeld starters in de bankwereld en zzp’ers.

De N26 bank levert alle belangrijke features van een fysieke bank en daarnaast nog een aantal super leuke extraatjes via de app op je smartphone. Het grote plezier van N26 is dan ook dat je er via het mobiele internet van alles mee kunt doen, waar jij je ook maar bevindt.

Aangezien ze niet over fysieke filialen beschikken, bieden ze bij N26 een bankrekening aan waar jij in je eigen thuisland van kunt genieten of waar je ook op de wereld naartoe mag reizen.

Prepaid cards met contactloze NFC technologie

Alle N26 bankpassen zijn overigens prepaid creditcards, wat standaard betaalpassen zijn en die daarnaast allemaal met contactloze NFC technologie geleverd worden. Deze debit MasterCard creditcard kan jij net als elke andere kaart gebruiken.

Beschouw N26 dan ook als een bank op jouw smartphone, met daar een debit MasterCard, plus Apple en Google Pay aan gekoppeld. En er is indien gewenst ook een Maestro versie leverbaar, die echter meer geschikt is voor gebruik in Nederland en Duitsland.

De N26 prepaid cards bieden jou alle gebruikelijke functies van een bank plus enkele fijne extra’s, zoals pushmeldingen wanneer jij een transactie doet, uitgavenanalyses, virtuele subrekeningen, grensoverschrijdende betalingen via TransferWise, verzekeringsopties en extra beveiliging.

Waar betaal je voor?

Bij N26 is het openen van een account geheel gratis en het onderhouden van jouw account is eveneens zonder enige maandelijkse kosten. Zelfs het verkrijgen van een N26 prepaid bankkaart, inclusief de levering, kost helemaal niets!

Bij een geldautomaat contant geld opnemen met je creditcard is meestal gratis in de valuta van jouw N26 account. Geld in een andere valuta opnemen kost je daarentegen 1,7% van het totale bedrag. Het overboeken van geld in dezelfde valuta als jouw N26 account is alsook gratis, maar bij internationale overboekingen zullen de kosten tussen de 50 cent en 3 euro bedragen.

N26 berekent voor het omwisselen van internationale overschrijvingen een vergoeding over het uitgewisselde bedrag die afhankelijk van de valuta tussen de 0,35% en 2% bedraagt. Er worden gelukkig geen kosten in rekening gebracht wanneer jij jouw account via een andere bankkaart met nieuw kapitaal vult.

Wie zouden er van N26 prepaid cards kunnen profiteren?

Vooral voor de jonge generatie die net de financiële wereld betreedt en niet heel veel activa bezit, zijn de N26 prepaid cards ideaal. Een N26 bankrekening biedt voor hen en vele anderen allerlei praktische functies zonder risico.

Een andere manier om van de N26 diensten gebruik te maken, is door het als een extra rekening bij een bestaande traditionele bankrekening te benutten. Want als jij gemakkelijk jouw persoonlijke uitgaven wil volgen of alle hoge kosten van de standaard banken beu bent, dan is een N26 debit card een uitstekende keuze. En maandelijks automatisch een vast bedrag van jouw hoofdbankrekening naar je N26 bankrekening overboeken is evenzo een fluitje van een cent!

De conclusie

Het mag vrij duidelijk zijn dat een niet al te technisch onderlegd persoon een bankplatform als N26 maar beter kan vermijden. Het is daarbij belangrijk om te weten dat er geen telefonische ondersteuning bestaat.

Maar voor alle moderne mensen die graag op de allernieuwste consumenten technologieën vertrouwen om bankkosten te besparen, is het echt een zegen! Dus als jij toch al aan jouw smartphone vastgeplakt zit, is het natuurlijk net zo handig om via een fantastische app te kunnen bankieren. De app zal jouw financiële leven fijntjes regelen.

You May Also Like