Een online business account openen met Neat

Het is als zzp’er of kleine ondernemer nu gemakkelijker dan ooit om een (e-commerce) bedrijf op te zetten. Wat een ondernemer altijd geadviseerd wordt, is om meteen vanaf het begin de administratie goed te regelen. Dit hoeft, in tegenstelling tot wat de meeste ondernemers in het begin vaak denken, echt niet moeilijk of tijdrovend te zijn. 

Met Neat Business kunnen alle zzp’ers of andere zakenlieden direct een zakelijk account openen. Het grootste voordeel van Neat is dat je niet meer naar een fysieke bank hoeft te gaan om een zakelijke rekening te openen.

Een volledig mobiel en digitaal bank alternatief

In plaats daarvan wordt het hele proces heel fijn gestroomlijnd via een aantal online stappen. Je moet een digitaal aanmeldingsformulier invullen en antwoord op een aantal vragen geven over jouw bedrijf. Als alles afgerond is, biedt Neat een volledig mobiel en digitaal alternatief voor een traditionele zakelijke bankrekening, ontworpen om je overal te ondersteunen. 

Met Neat kunnen bedrijven over de hele wereld een speciaal bankrekeningnummer krijgen en daarmee een overschrijving doen, betalingen van hun klanten ontvangen, alsook betalingen voldoen via e-commerce platforms zoals Stripe, PayPal en Amazon.

Daarnaast heb je geen last meer van wisselkoerskosten of valuta conversies. Je besteedt en ontvangt geld in de valuta die jouw klanten gebruiken.

Neat gelooft in het realiseren van internationaal zakendoen voor ondernemers over de hele wereld. Ze bouwen mee aan een dynamische en wrijvingsloze economie.

Overschrijvingen 

Je hebt de zakelijke rekening en betaling- en boekhoudmethoden ingesteld. Wat is dan de volgende stap? Je bent nu klaar om al jouw werknemers en leveranciers te betalen. Neat Business biedt jou in dit geval wel een heel gemakkelijke oplossing om facturen en medewerkers te betalen.

Je kan het geld van jouw Neat zakelijke rekening namelijk rechtstreeks vanuit je bedrijfsdashboard in de app naar bankrekeningen over de hele wereld sturen of naar (de Neat cards van) jouw medewerkers.

Je kunt ook extra Neat creditcards aanvragen zodat jij en jouw mogelijke werknemers overal ter wereld aankopen kunnen doen en geld kunnen opnemen bij geldautomaten.

Alle transactiegegevens zijn uiteraard in realtime beschikbaar en je kunt tevens aangepaste bedragen toewijzen, limieten beheren en beperkingen toevoegen voor elke kaart van een gebruiker.

Koppeling e-commerce shop

Bij het opzetten van jouw eigen e-commerce website is het kiezen van het beste betalingssysteem van cruciaal belang om een geweldige winkelervaring voor jouw klanten te garanderen.

Maar voordat jij jouw online shop voor klanten openstelt, moet je uiteraard een gestroomlijnd betalingsproces opzetten. Je kunt hierbij overwegen om klanten de keuze te bieden om hun creditcardgegevens op te geven, te betalen met betalingsgateways zoals iDeal, Stripe en PayPal, of zelfs onder rembours verzenden.

Een Neat Business account kan naadloos geïntegreerd worden met de meeste betalingsgateways zoals Stripe en PayPal, zodat jouw bedrijfsinkomsten rechtstreeks op jouw Neat bankrekening kunnen worden gestort.

Extra info over Neat

Neat is een in Hongkong gevestigd financieel techbedrijf dat aan zzp’ers en andere ondernemers een alternatief biedt voor een zakelijke bankrekening. Het belangrijkste kenmerk van Neat is het volledig online openen van een rekening.

Jonge bedrijven of ondernemers met een laag kredietverleden worden door gevestigde banken doorgaans als onrendabele klanten gezien en deze banken kennen vaak ook nog eens zeer hoge kostenstructuren. Als gevolg hiervan is het soms erg moeilijk voor een startup om een ​​goede zakelijke bankrekening te openen of om een creditcard te krijgen om online aankopen te doen.

Veiligheid

Neat vult in wezen het gat op dat traditionele banken tot nu toe gecreëerd hebben. Plus, het dient als een digitale bank voor jouw bedrijf, die je in staat stelt veel gemakkelijker transacties uit te voeren dan met een traditionele financiële instelling.

De Hongkongse regering heeft Neat een award gegeven voor de processen omtrent het openen van rekeningen. Ze werken bij Neat met de beste cyberbeveiligingstechnologie om al jouw geld veilig te houden. Neat is geen bank, maar het beschikt wel over meerdere wettelijke licenties. Dit betekent dat, mocht er ooit iets met Neat gebeuren, je geld toch altijd veilig is.

Conclusie

Neat Business streeft ernaar een ultramodern en virtueel alternatief te bieden voor een traditionele zakelijke bankrekening. Het biedt enkele van de meest essentiële diensten aan die je van een zakelijk account wel verwachten mag, zoals:

  • Speciale betalingsinstructies opgeven
  • Betalen en het ontvangen van binnenlandse en internationale betalingen
  • De account kunnen verbinden met accounts van derden, zoals PayPal of Stripe

De Neat account wordt volledig online of via de mobiele app beheerd, tezamen met jouw business card. Houd er echter wel rekening mee dat Neat geen spaarrekeningen, kredieten of andere investeringsoplossingen voor jouw bedrijf aanbiedt.

You May Also Like